Pla Estratègic de Granollers

Aquesta pàgina requereix Flash Player 8, per instal·lar-lo cliqueu aquí


Josep Mayoral

SALUTACIÓ DE L'ALCALDEA mitjan anys 90 Granollers va definir el seu primer Pla Estratègic. I ho va fer col·lectivament. Amb la participació i la implicació de molta gent. I sota la direcció intel·ligent de Josep Homs, primer, i de Ramon Maspons després. Ha estat un document útil. Ple de suggeriments que obrien nous camins, noves perspectives per a la ciutat.

Durant aquests darrers deu anys Granollers ha estat explorant aquests itineraris i ha tingut la capacitat de convertir molts d’aquests projectes en realitats. Els objectius aconseguits ja formen part del nostre patrimoni col·lectiu.

Però ara és l’hora de reprendre el debat sobre el futur de la ciutat. Comencem a treballar en el II Pla Estratègic de Granollers. I ho volem fer sumant idees i il·lusions. Escoltant i reflexionant sobre els nous reptes que ens planteja una societat cada vegada més canviant. Més diversa.

Granollers vol estar a la primera línia d’un desenvolupament econòmic i social que pensi essencialment en les persones i en el seu benestar.

Us convidem, una vegada, més a mirar la ciutat. A mirar-la amb passió. També amb intel·ligència. Definint les seves potencialitats. Identificant les seves mancances. Des del compromís i des de la implicació. Amb el punt just d’autocrítica que permeti afermar un futur ple d’ambició.

Us convidem a participar-hi. Us convidem a seguir construint Granollers.

Josep Mayoral
Alcalde de GranollersAjuntament de Granollers - Carrer Torras i Bages, 15 1a planta - 08401 Granollers - 93 842 68 58