Pla Estratègic de Granollers

Aquesta pàgina requereix Flash Player 8, per instal·lar-lo cliqueu aquí


Carme Garrido i López

SALUTACIÓ DE LA REGIDORAGranollers es troba en contínua transformació. Una vila oberta a la cultura, a l’esport, a l’educació, a les noves tecnologies i a les persones. Una ciutat que mira al futur amb il·lusió i amb l’entusiasme que genera l’empenta de la gent, autèntic motor de la ciutat.
 
En els darrers anys s’han produït canvis al nostre entorn que han sobrepassat les previsions que s’havien fet en el primer Pla Estratègic de Granollers. Per donar resposta al dinamisme i les necessitats futures de Granollers iniciem, ara, el segon Pla Estratègic de la ciutat i volem que sigui un procés participatiu i participat.
 
És moment d’avaluar conjuntament la ciutat per tal de prioritzar el desenvolupament econòmic i social que ens permeti continuar avançant tenint la mirada fixada a la diversitat existent, a les noves necessitats educatives, culturals, tecnològiques i socials. És per això que ens cal la mirada de tothom, ciutadans, entitats, agents socials privats i públics...
 
Us donem la benvinguda a aquesta pàgina web, a través de la qual us podeu informar i participar del procés de realització d’aquest segon Pla Estratègic.

Carme Garrido i López
Regidora del Pla Estratègic i Societat del Coneixement
Ajuntament de Granollers - Carrer Torras i Bages, 15 1a planta - 08401 Granollers - 93 842 68 58