Pla Estratègic de Granollers

Aquesta pàgina requereix Flash Player 8, per instal·lar-lo cliqueu aquí

NOTÍCIES

250 persones participen a la Primera Conferència Estratègica

19/11/2008

Unes 250 persones van participar a la Conferència d’Exploració Estratègica que es va celebrar el dissabte 15 de novembre al Centre Cultural de Granollers. Entre els assistents hi havia els alcaldes de la Roca, les Franqueses i Canovelles, en una mostra de la implicació dels tres municipis en el procés d’elaboració del segon Pla Estratègic de Granollers.

En aquesta primera Conferència Estratègica es va presentar el primer document de “Fets i Reptes” de la ciutat, que es va debatre en quatre àmbits: territori, desenvolupament econòmic, societat, i cultura i educació. Les taules de societat (141 inscrits) i cultura i educació (122), van ser les més nombroses, seguides de les de territori (85) i desenvolupament econòmic (84).

Els assistents van opinar sobre els reptes futurs de la ciutat amb les seves intervencions a les quatre taules i també van omplir els qüestionaris sobre cada àmbit, que des d’ara estan disponibles a la web del Pla Estratègic. Tota aquesta informació es recollirà, s'analitzaran els reptes que han estat més prioritzats i s'estudiaran per continuar el procés de diagnòstic de l'estat de la ciutat, amb les aportacions de la ciutadania.

 

 
 
 

Ajuntament de Granollers - Carrer Torras i Bages, 15 1a planta - 08401 Granollers - 93 842 68 58