Pla Estratègic de Granollers

Aquesta pàgina requereix Flash Player 8, per instal·lar-lo cliqueu aquí

NOTÍCIES

El Pla Estratègic s'apropa als estudiants de batxillerat

23/12/2008

S’ha presentat el Pla Estratègic de Granollers als estudiants de batxillerat en una experiència pilot portada a terme als IES Antoni Cumella, Celestí Bellera i Escola Pia. Els estudiants de primer i segon curs de batxillerat que han participat en aquesta experiència han pogut conèixer el procés d’elaboració del Pla Estratègic i participar-hi a partir dels qüestionaris de priorització dels reptes de futur de la ciutat.

L’experiència ha estat conduïda pels professors Eduard Navarro (IES Antoni Cumella), Josep M. Junqueras (IES Celestí Bellera) i Agnès Boixader (Escola Pia) i ha consistit en una introducció al segon Pla Estratègic de Granollers, una presentació dels principals fets que estan condicionant el present i el futur de Granollers i la priorització dels reptes de futur i aportació d’idees a partir dels qüestionaris.

La complimentació dels qüestionaris i posterior tramesa a l’oficina tècnica del Pla Estratègic era voluntària, i els qüestionaris enviats permetran conèixer l’opinió d’aquest sector de ciutadans sobre els reptes de futur i les coincidències i divergències amb les opinions de la resta de ciutadans. Les idees aportades es publicaran al banc d’idees del Pla Estratègic i constituiran material d’anàlisi en el procés d’elaboració del Pla Estratègic.

 
 
 

Ajuntament de Granollers - Carrer Torras i Bages, 15 1a planta - 08401 Granollers - 93 842 68 58