Pla Estratègic de Granollers

Aquesta pàgina requereix Flash Player 8, per instal·lar-lo cliqueu aquí

NOTÍCIES

Reunió de la taula intermunicipal per impulsar la segona fase del Pla Estratègic

30/01/2009

El 23 de gener de 2009 es va reunir a Granollers la taula intermunicipal per començar a preparar la segona fase del Pla Estratègic. Van ser-hi presents els alcaldes de la Roca, Rafael Ros, Canovelles, Josep Orive, les Franqueses del Vallès, Esteve Ribalta, i Granollers, Josep Mayoral, a més de la regidora del Pla Estratègic, Carme Garrido i el director del Pla, Jordi Planas.

El director del Pla va explicar la metodologia prevista per iniciar la segona fase del procés d’elaboració del Pla Estratègic i va destacar la importància que tenia la participació dels municipis de la conurbació. En aquesta segona fase s’han de constituir quatre comissions de treball sectorials per tractar els temes de territori, desenvolupament econòmic, societat, i cultura i educació, i va proposar la participació d’un representant de cadascun dels municipis de la conurbació en cada comissió.

Els alcaldes de Canovelles, les Franqueses i la Roca van mostrar la seva bona predisposició per aquesta fórmula de participació i s’acordà que trametrien la proposta de representants de cadascun dels municipis en les comissions en una propera reunió tècnica de la taula intermunicipal, que es celebrarà properament.

 
 
 

Ajuntament de Granollers - Carrer Torras i Bages, 15 1a planta - 08401 Granollers - 93 842 68 58